Peter Geurts komt met nieuwe Duitstalige single

De eerste stappen in de muziek waren voor Peter Geurts de stedelijke drumband Avantie uit Groningen. Een leerschool maar tevens een periode waar Peter met heel veel plezier aan terug denkt.

Naast het drummen was zingen zijn lust en leven en alle minuten die mogelijk waren zong hij voor iedereen die het maar wilde horen. En dat zingen heeft hij nooit meer los gelaten. In het populaire combo van Ghita Schulte heeft hij jaren gezeten en ook in het duo Johan & Henk alsmede in de Top 40 band Black Birds. En in Noord Nederland is het duo Die – 2 zeer bekend ook hierin was Peter een van de muzikanten. Eind 2020 heeft hij ook nog een succesvolle single uitgebracht met Alma Loorbach. Peter heeft een voorliefde voor de Schlager. Muziek waar hij uren naar kan luisteren zijn de Amigo’s. Niet vreemd dat dat hij recentelijk “Wenn Ich geh” heeft uitgebracht een single die je nog regelmatig hoort op de radiostations. Nieuw jaar nieuw geluid dat moet deze in Veendam woonachtige zanger hebben gedacht want hij kwam in kontakt met Tim Hemme die voor hem een nieuw nummer componeerde en deze van tekst liet voorzien door Angela Radtke. In studio “Het Atelier” in Weiteveen werd het opgenomen en het resultaat in vanaf heden te downloaden en te streamen. “WEG INS GLUCK”  is de titel en de verwachting is dat je het de komende tijd veelvuldig zal gaan horen op de radio.