Nieuwe single Jopie Parlevliet: ‘Spuitje d’r in, spuitje d’r uit!’

Richard Groenendijk heeft de smaak goed te pakken. Na zijn single ‘Tebbie nou op je muil?!’ komt de cabaretier met het carnavalsnummer: ‘Spuitje d’r in, spuitje d’r uit!’

Een knipoog naar het vaccinatieprogramma tegen het Covid-19 virus. Jopie: “Ik weet best dat het vaccineren met wat hobbels verloopt en dat de overheid er de handen vol aan heeft met minister Hugo de Jonge voorop.

Er blijven altijd mensen die zeuren, klagen, bekritiseren en zwartkijken. Ja, ik kan ook géén single maken, dat is het alternatief. Maar ik kies er dus voor om positief te blijven en de moed erin te houden. Want als we die laten zakken, zijn we nergens!”
Ten overvloede laat Jopie weten, dat zowel zij als Richard respect hebben voor de coronamaatregelen, die de overheid heeft genomen. Of je je wel of niet moeten laten vaccineren, willen Richard en Jopie zich niet over uitspreken. Dat is een vraag, die iedereen voor zichzelf moet beantwoorden.