Nieuwe single Danny Ferdinandus

Door jou een ander mens” …. Dat is de titel van het prachtige lied van singer songwriter Danny Ferdinandus. Het lied dat unplugged wordt gespeeld is er eentje om in te lijsten.

Het klopt gewoon, de tekst is prachtig en het pakkende refrein krijg je gewoon niet meer uit je hoofd. Zeker als je het eenmaal gehoord hebt. Het groovy gitaar spel en de ingetogen mooie aparte stem van Danny maakt het lied helemaal compleet.

De tekst heeft voor Danny een diepe betekenis want de woorden “DOOR JOU EEN ANDER MENS” zingt hij vol overtuiging en raakt hem ook. Hij is dankbaar dat hij dit mooie lied mag en kan uitbrengen zodat iedereen er van mag genieten. Ook het bijzondere dat Danny uit een diep dal komt omdat hij o.a dakloos was maar nu weer helemaal terug is.(hij heeft jaren door stress zelfs niet meer kunnen praten) Danny heeft onlangs een boek geschreven titel “BETER DAN OOIT” en daarin beschrijft hij voor wie dit lied bestemd is.

Dankbaar dat hij ook in 2019 werd genomineerd als beste nieuwe artiest voor een ZILVEREN DUIF AWARD Iedereen maakt dingen in zijn leven mee en dan is het mooi als er iemand jouw steun en toeverlaat kan en wilt zijn. Danny hoopt dat velen mensen worden geraakt door dit lied, en beseffen dat je elkander nodig heb in deze rare en moeilijke tijd.