Nieuw talent Grace de Gier presenteert single “Quiero”

Grace de Gier is een Colombiaanse Rock en Pop zangeres/songwriter.  Ze zingt in het Spaans en is nu gevestigd in Nederland.

Grace is verder gegaan met haar carrière in 2020 na een lange pauze en het stichten van haar gezin. Sindsdien heeft ze 3 singles en haar debuutalbum Magico uitgebracht. Deze zijn zeer positief ontvangen in vele niet Spaans sprekende landen en natuurlijk haar geboorteland Colombia. Ze wil ook graag gehoord worden in vele landen en culturen.

De liedjes van Grace zijn geïnspireerd door haar eigen ervaringen, verhalen die ze gehoord heeft en haar eigen verbeelding. Haar muziek is verfrissend en nieuw en elk nummer heeft zijn eigen stijl, wat Grace de Gier uniek maakt om naar te luisteren! Neem eens een kijkje op haar website www.gracedegier.com

Rtv Promotie : Artiesten Promotie  Jeanette de Wit    www.artiestenpromotie.net