Lisette komt met tweetalige single

Wat een geweldige muzikale start heeft Lisette van der Ploeg uit Leiderdorp gehad. Zowel haar Kerst single als haar laatste single “Vlinders” kende  veel Airplay bij de radiostations in Nederland en Vlaanderen.

En dat succes heeft haar op ideeën gebracht. Lisette van der Ploeg  spreidt haar muzikale vleugels uit met de release van een nieuwe single. En dit keer een tweetalige  single want ze gaat de grens over en heeft nu een single uitgebracht met de titel  “Open your heart”en een met de titel “Open je hart voor mij”
De single is wederom geschreven en van muziek voorzien door Danny Ferdinandus en Marcel van der Ploeg. “Open your heart” en “Open je hart voor mij” is te downloaden – te streamen en verkrijgbaar als fysieke single. En deze single is het begin van een mooi 2021 want Lisette heeft beloofd dat we nog veel meer kunnen gaan verwachten. Wil je actueel op de hoogte worden gehouden sluit je dan op facebook via www.facebook.com/zangereslisette.vanderploeg  of bezoek haar website www.lisettevanderploeg.nl