Kaartverkoop voor Dutch Valley festival 2021 gaat van start!

Het heeft een tijdje geduurd, maar inmiddels kijken we vol goeie moed naar de toekomst en naar de festivalzomer. De overheid heeft een garantiefonds voor de evenementensector beschikbaar gesteld, de eerste testevenementen staan voor deur en achter de schermen zijn ze bij het Dutch Valley festival al een tijdje bezig met de voorbereidingen op de tiende editie van Dutch Valley festival.

Het wordt een gigaknaller! Dat beloven we, aldus de organisatie.  Groot enthousiasme, maar minder kaarten beschikbaar

Alle kaarten van 2020 blijven geldig in 2021. Dat betekent dat er dit jaar een beperktere hoeveelheid kaarten beschikbaar is. We merken dat er heeeel veel mensen ontzettend veel knaldrang hebben en niet kunnen wachten op de tiende editie van Dutch Valley. Zorg dus dat je klaarzit zodra de kaartverkoop begint op 24 februari om 12:00, want je wil niet misgrijpen!
Aanbetaling: koop in twee delen

Wij zijn er van overtuigd dat Dutch Valley dit jaar doorgaat, maar we kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken. Dus, als je een kaartje koopt betaal je eerst de ene helft als aanbetaling en later, wanneer er definitief groen licht is, betaal je de andere helft. Dat betekent dat je twee keer € 24,95 (totaal € 49,90) betaalt voor een entreekaartje. Gaat het festival onverhoopt niet door, dan kan je je aanbetaling terugkrijgen.

Zorg dat je klaar zit op 24 februari om 12:00!