Jurgen Geers komt met nieuwe single en gaat terug in de tijd.

Jurgen Geers komt met zijn nieuwe single “Terug in de tijd” het nummer gaat over het missen van mensen, waar misschien wel velen zich in kunnen herkennen.

Voor mij is dat ook zo, ik moet mijn vader al ruim 13 jaar missen en vooral in deze rare tijd komt zoiets weer extra aan. Het is niet dramatisch maar gewoon een feit dat iedereen wel mensenmist in zijn of haar omgeving. Net als mijn vorige nummers heb ik ook dit nieuwe nummer “Terug in de tijd” opgenomen bij Martin Sterken, deze weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie aldus Jurgen Geers. Een laatbloeier is Jurgen Geers een klein beetje,maar toch is Jurgen al vanaf zijn 12e jaar actief in de muziek. Hij heeft jaren en een band gespeeld en nadat die er mee stopte heeft hij een aantal jaren niets meer gedaan in de muziek. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan is het spreekwoord en zo pakte hij een paar jaar geleden het zingen weer op. Vanaf 2020 is Jurgen Geers pas echt actief als soloartiesten schrijft hij zijn eigen teksten, zo begon het met “Naar het café” korte tijd later“ Waarom” en het nummer “Verliefd” en hij sloot zijn debuut jaar als solo artiest af met het nummer “Zonneschijn” wat het nog steeds erg goed doet in het land.