Johan Vlemmix met ‘Tocht der Tochten’ Komt ie niet of komt ie wel?

De Elfstedenkoorts neemt snel toe in Nederland! Het ziet ernaar uit dat door het snel aangroeiende ijs de Elfstedentocht gereden zou kunnen worden. Door Corona is het onduidelijk of het door kan gaan of dat we de tocht moeten afblazen.

De eerste elfstedentocht werd in 1909 gereden, de laatste Elfstentocht werd verreden in 1997.Johan Vlemmix die de Elfstedentocht reed in 1985 en in 2009dunnetjes over deed en op schaatsen de tocht kluunde, heeft uiteraard een aanstekelijk liedje (Studio Kees Tel) die nu weer onder de aandacht gebracht wordt.Johan Vlemmix:Hoe mooi zou het zijn als de Elfstedentocht dit jaar weer doorgang kan vinden, uiteraard dient gezegd te worden dat we vanwege het Coronavirus moeten gaan kijken of dit verantwoord is, wellicht met alleen de wedstrijdrijders of een beperkt deelnemersveld. Maar dat laat ik aan de politiek en de organisatie over. Ik heb er alvast een leuk liedje over gezongen, hopelijk komt dat dit jaar van pas.