Ina Walda  komt met nieuwe single “Ik hol van joe” .

Ina Walda is een zangeres uit Zwartemeer. Ze debuteerde in 2019 met een single in het Drents. En vanaf haar eerste single heeft ze veel airplay gekregen bij de diverse radiostations.

Naast haar solo singles heeft ze ook veel airplay gehad in Nederland en Vlaanderen met haar single  “Wachten op een song” welke ze heeft gezongen met Wally McKey ( bekend van Ik geloof in mij) . Van Internet tot lokaal maar ook op de playlijsten van de regionale omroepen RTV Noord – RTV Drenthe – RTV Oost en Omroep Gelderland is terug te vinden.

Nu in het jaar 2021 heeft ze een nieuwe single uitgebracht met de titel “Ik hol van joe” en deze single heeft volgens de kenners alles in zich om wederom goed te scoren bij de diverse omroepen. De single is verkrijgbaar via de download en streaming sites en bij de single is tevens een clip gemaakt.