HELEMAAL NIETS (CORONA VERSIE)

Margretha en Roland Verstappen zijn samen een project aan gegaan .Een gloednieuwe versie van Helemaal Niets, de hit van Roland uit 1993.

Dit lied is een eigen leven gaan leiden met heel veel verschillende versies en uitvoeringen en veel verschillende artiesten. Een klassieker inmiddels. Margretha kwam bij  Roland met het idee om van deze kraker een versie te maken die mensen in deze zware tijden een hart onder de riem zou kunnen steken. Roland ging met de tekst aan de slag en een dag later zaten ze bij Manfred Jongenelis in de studio in Etten-Leur. En wat bleek daar ook nog… de stemmen passen uitstekend bij elkaar. Zo’n gevoel van1+1=3. In nauwelijks een week is er een platenlabel gevonden in Tunes en is de single een feit. Wat blijft er voor ons over in Coronatijd. ..Helemaal Niets. Dat is de strekking. Geen verwijten, politieke kleur of vinger wijzing. Puur het gevoel wat spreekt. En een hele nieuwe versie die klinkt anno 2021. Een lied wat altijd zal blijven plakken aan de naam van Roland Verstappen. En nu ook aan die van Margretha. En het mooie is dat er wel degelijk vriendschappen ontstaan uit samen muziek maken. Muziekverbroedert en troost. Dat is het enige doel van deze song,