Geke zingt over Pasen

Zangeres Geke van der Sloot brengt 6 maart a.s. haar 18e CD uit, een Paasalbum. De 40-dagentijd is voor Geke de meest indrukwekkende periode van het jaar.

Het is de tijd van bezinning en reflectie. De tijd waarin wij ons voorbereiden op Pasen. Geke zingt op deze nieuwe CD liederen rond de tijd voor Pasen, witte donderdag, Goede Vrijdag, Stille zaterdag en Pasen. Ze komt in deze bijzondere Corona-tijd waarin de winkels zijn gesloten en er geen concerten mogelijk zijn, als één van de zeer weinige artiesten met een nieuwe Paasalbum. Afgelopen kerst kwam zij ook al met een nieuw album “Een bijzondere Kerst” en vond dat er meteen ook een nieuw Paasalbum bij moest komen. Ecovata zal de distributie door het land doen. Zaterdag 6 maart a.s. zal Geke enkele video`s opnemen in het bekende Kerkje aan de Zee op Urk. En die middag om 14.00 uur zal jongerenpastor Sjoerd Bakker de eerste CD in ontvangst nemen, vanwege zijn grote inzet voor de Jeugd. Ook Jan de Boer van het zangevenement Zingen in de Zomer ontvangt een CD vanwege zijn inzet voor de Urker muziek. Daarna is de CD in de handel verkrijgbaar en ook online via de bekende streamingdiensten en via www.gekestiental/webshop.