Geke van der Sloot maakt CD voor 40-dagentijd!

Zangeres Geke van der Sloot is bezig een nieuwe CD te maken die op 6 maart op Urk wordt gepresenteerd. Aan de nieuwe CD werken veel mensen mee, afgelopen zaterdag werkte Elly Zuiderveld mee en tevens de leerlingen van zangschool Geke`s Tiental en De Zonnepitten.

De opnamen worden gemaakt door de studio van Jan Bode. In deze Corona tijd is het moeilijk om in de 40-dagen tijd, op weg naar Pasen toe concerten te geven, vandaar dat Geke de liederen op CD zet om toch haar publiek te bereiken. Geke`s Tiental en De Zonnepitten o.l.v. Geke van der Sloot zingen enkele liederen mee en bariton Marco Bakker,  die lid is van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Zangschool Geke`s Tiental, zingt ook mee. De CD komt 6 maart uit en de distributie is in handen van Ecovata.

De begeleiding is in handen van Rienk Bakker op vleugel, Benny Ludemann gitaar, mandoline en fluit en Franz Bode op Cornet.

Voor meer informatie www.gekestiental.nl