DRI3MAN – Omarmen

Elkaar weer eens ouderwets vastpakken na een spontaan avondje aan de bar. Samen met een groep vrienden je laten meevoeren op de zwoele golven van een festival.

Een avond heerlijk dineren en met elkaar delen wat een gepassioneerde chef je heeft voorgeschoteld. Tot in de kleine uurtjes op een heerlijk terras blijven zitten en de zin van het leven bespreken. Het huwelijk van je beste vriendin bezegelen met de liefde en warmte van iedereen die haar dierbaar is. Je hart weer eens volledig uitstorten in de omhelzing met je beste vriend… Die wereldreis maken waar je al zo lang van droomt. Een knalfeest geven omdat je je opleiding na keihard buffelen met succes hebt afgerond… Corona heeft voor velen de glans van het leven afgesnoept. Omdat wij geloven in een rijk leven na corona hebben we onze creativiteit en inspiratie gericht op een toekomst zonder angst voor het virus en vooral: Zonder angst voor de ander! Geniet van de optimistische, zonovergoten sound van DRI3MAN’s OMARMEN

Maar: Voor wie meer van “echte” Westcoast houdt, hebben we ook onze eigen ‘Engelse Variant’: EMBRACE YOU (Pas op, misschien is die nog wel besmettelijker!)

DRI3MAN: Ferry van Leeuwen / Lo van Gorp / Nick Bult