Dochtertje Eva (2) accordeonist Manfred Jongenelis overleden.

Gistermiddag is Eva, dochtertje van muzikant, accordeonist Manfred Jongenelis, vredig ingeslapen.  Zo laat hij weten op zijn Facebook.

Eva, afgelopen dinsdag net twee jaar oud geworden, overleed aan een zeer zeldzame stofwisselingsziekte. Wederom een groot verdriet voor Manfred. Zijn 4-jarig dochtertje Esmeralda uit een eerder huwelijk overleed in 2004 aan een reactie van het lichaam op de waterpokken.

Vandaag op deze speciale datum
12022021 is Eva om 16.15 uur vredig ingeslapen. De laatste weken ging Eva al erg hard achteruit , Eva kreeg pijn en dat werd steeds erger, afgelopen maandag zijn we gestart met toedienen van morfine, we hebben haar verjaardag gelukkig nog kunnen vieren met de familie en al jullie verjaardagswensen , ballonnen, kaarten en cadeaus en bezoekjes. We wisten dat het overlijden van Eva snel zou komen daarom onze enorme dank, dit is erg goed voor onze verwerking.
Eva was een vechter, er is haar veel pijn bespaard gebleven, daar vinden we een beetje troost in.
Lieve Eva, bedankt voor je 2 fijne jaren bij ons, je zit en blijft in ons hart dapper strijdertje. Maak er samen met je zusje maar iets moois van in het hiernamaals.
Lieve kus Papa , mama , zus Lyciënna en Esmeralda 👼

De Sterrenparade wenst Manfred, zijn vrouw Sharona en zijn dochter Luciënna, heel erg veel sterkte met dit enorme verlies.