De’nie wel Rave & Zanger Bas – Vol Gas

De’nie wel Rave komt Rechtstreeks uit de Brabantse Kempen. En de Kempen staat bekend om de magie die het verbergt. Daarom tovert De’nie wel Rave elke gebeurtenis om in een groot feest en meezing festijn.

Overal waar ze komen richten ze een enorme ravage aan”! De’nie wel Rave stonden afgelopen jaar onder andere op Dream Village, Airwish en Locomotief Festival, waar de combinatie van hun energieke set en de nodige dosis confetti zorgde voor de perfecte sfeer! Nu maken ze hun eerste echte officiële single samen met Zanger Bas Zanger Bas is natuurlijk al een bekende. Overal waar hij komt zingt hij het dak eraf en laat menig handjes de lucht in gaan. toen hem dan ook gevraagd werd om deze single samen met De’nie wel Rave te maken, was hij natuurlijk meteen van de partij.