De Boxtelse zangeres Inge Augustina brengt haar debuutalbum uit.

De Boxtelse zangeres Inge Augustina brengt haar debuutalbum “SHADOWS OF THE PAST” uit. Onder haar nieuwe naam brengt zij een album uit met twaalf klassiekers die allemaal tot de verbeelding spreken.

“Maanden geleden ben ik begonnen met de opnames van mijn allereerste album. Een album waarmee ik mensen iets wil geven. Tevens wil ik meer van mijzelf laten zien en iedereen laten kennismaken met Inge Augustina, mijn nieuwe naam. Net als velen heb ik diepe dalen gekend maar ben er steeds weer positief uitgekomen. Zelfs aan het verlies van het liefste wat ik had, heb ik ondanks alles, iets positiefs kunnen verbinden. Ik probeer dit te verwoorden door te zingen en juist díe emotie in mijn stem te leggen. En toen was daar plotseling Corona. Een ongekend fenomeen met enorme gevolgen. Ook ik was even de weg kwijt. Het zien van de vreselijke en traumatische beelden dat zóveel mensen op geen enkele wijze afscheid konden nemen van hun geliefden gaf mij echter de moed en de kracht om vooral verder te gaan met mijn album. In mijn zingen leg ik mijn verdriet maar ook de enorme positiviteit die ik nu in mij voel. Hoe moeilijk het ook lijkt te zijn, de kracht stroomt mijn lichaam binnen. Juist DAT wil ik iedereen geven hopende dat ik hen op deze manier wat positiviteit kan brengen. Het nummer is vanaf heden te downloaden en te streamen via de daarvoor bestemde portals. En natuurlijk ook verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en de diverse online shops.  Van het album “Shadows of the Past”zijn inmiddels twee singles verschenen met groot succes want zowel “Imagine”als “Love of my life” hebben Airplay in meer dan 80 landen.