Cees Verkaik van “De Vrijbuiters” overleden.

Gisteren (1 Februari) bereikte ons het bericht dat Cees Verkaik is overleden. Cees ,die samen met Leo Mudde en Frans Kieboom , jarenlang het orkest “De Vrijbuiters” vormde is 1 februari in het bijzijn van zijn geliefde vrouw Diana overleden.

Wij gedenken Cees als een man waarvoor muziek maken een van zijn grote passies was.
Samen, met Leo en Frans, heeft hij meer dan 500 liedjes opgenomen en zijn De Vrijbuiters meer dan 25 jaar aan ons bedrijf verbonden geweest.
Cees schreef met Leo diverse nieuwe nummers en brachten uren door in de opnamestudio, om hun vele fans van nieuwe liedjes te laten genieten.
Hoogtepunten waren voor De Vrijbuiters de ,altijd uitverkochte,fan- avonden, maar ook de Top 40 noteringen, Tros Paradeplaat en de vele TV opnames voor “Op Volle Toeren en “Nederland Muziekland”.
Samen , Cees, Leo en Frans, hadden ze hun doel, met De Vrijbuiters,in korte tijd bereikt in het soms wel harde muziekwereldje.
Wekelijks verzorgden zij op vele plaatsen in Nederland en België de feest en piraten avonden.
Iedere keer straalde het enthousiasme er weer vanaf, als ze op het podium of TV zien waren.
Na het overlijden van Frans en Leo, is nu ook Cees van ons weggenomen.
Met heel veel plezier en respect kijken wij terug op deze 3 muzikanten waar wij zoveel jaren mee mochten samenwerken.
Cees we zullen je missen , maar doe Leo en Frans van ons de groeten in het hiernamaals en vertel ze dat we nog iedere dag denken aan de mooie en plezierige jaren die we hebben beleefd.
Diana , familie en vrienden van Cees, heel veel sterkte en kracht in deze donkere dagen. Hou Cees, zoals ook wij, als een bijzondere man in jullie gedachten.
Vincent Produkties VOF, Zundert