Cäzilia is terug … en hoe.

Met de release van de nieuwe single ” Ik zal er altijd voor je zijn ” is er een eind gekomen aan de muzikale stilte rondom Cäzilia. Ze was jarenlang het gezicht van het duo Andreas & Cäzilia tot daar in 2018 een eind aan kwam.

Lang heeft ze gezocht hoe ze haar muzikale weg moest gaan vervolgen. Ze heeft gekozen voor een solo carrière. Na het maken van de keuze was het gaan zoeken naar het juiste nummer waarmee ze haar showbizz weg zou gaan vervolgen. Ze kwam in contact met Harold Verwoerd en samen hebben ze het nummer “Ik zal er altijd voor je zijn” gemaakt. Vanaf de komende week is deze single te downloaden en te streamen en binnenkort wordt deze ook voorzien van een clip. Kortom Cäzilia is terug en dat zullen we allemaal weten. Er zijn voor de komende periode al voldoende plannen waarvan een aantal al kant en klaar liggen en een aantal nog verder moeten worden uitgewerkt. Over de toekomst hoor je natuurlijk alles tijdens de promotie interviews die Cäzilia de komende periode verdeelt over diverse radiostations zal geven en alles kun je natuurlijk nalezen op haar facebook pagina www.facebook.com/Zangeres-Cäzilia-102889614588583 en haar website www.cazilia.nl