Benno van Vugt brengt een prachtige Zeemans Medley!

De hele tent gaat heen en neer als ik de Zeemansmedley inzet en het is een feest van herkenning voor de oudere mensen! De Tilburgse Benno van Vugt,die zijn eerste single uitbracht in 2014, is inmiddels al toe aan zijn 15e single.

In het zuiden van Nederland en zelfs in België is hij enorm populair met zijn veelal eigen feestnummers! Samen met de multi-producer André Kooiman is hij deze keer de studio ingedoken voor een compleet andere stijl dan men van Benno gewent is. Nu heeft hij een schitterende zeemans medley gemaakt van de beste liedjes uit vervlogen tijden. De heerlijk authentiek klinkende accordeon deint lekker over de walsdeun die we kennen uit weleer, met een heerlijke rijke en volle sound! Met nummers als; Meisje ik ben een zeeman, Aan het strand stil en verlaten, De klok van Arnemuiden en Op de woelige baren, levert de Tilburgse sfeermaker een prachtige meezing medley af die bij jong en oud heel goed aanslaat.“De hele tent gaat heen en neer als ik deze wals medley inzet en het is een feest van herkenning voor de oudere mensen” zegt Benno van Vugt enthousiast!Speciaal voor de videoclip van deze medley is hij afgereisd naar Zeeland waar een mooie videoclip is opgenomen in de meest nostalgische vissers dorpen.De nieuwe “Zeemans medley” is medio februari 2021 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals.. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Vanaf dan zal ook zijn videoclip te zien zijn die te zien is via o.a. YouTube en op verschillende tv zenders.