Anna McRose wil mensen laten genieten met nieuwe single.

Anna McRose wil mensen laten genieten en dat kan met “Something to believe in”. Anna McRose geboren en getogen in Twente maar inmiddels al weer jaren woonachtig in Noord Brabant.

De muziek is haar met de paplepel in gegoten want de hele dag stond de radio aan of werden er platen gedraaid. Van Elvis Presley tot Roy Orbison en van The Judds tot Emmylou Harris.  Anica zong ze mee vooral hard zodat iedereen het kon horen. Het was zingen in huiselijke kring en meedoen aan de vele talentenjachten die er in de regio Twente werden georganiseerd. Vele prijzen gingen met haar mee naar huis. Vanaf haar 16e werd het stil wat betreft zingen. Jaren hoorde je niets van deze talentvolle zangeres. Ze had het druk..  de studie   – werd verliefd ging trouwen en kreeg kinderen. Maar het bloed kroop en ze ging zingen in een indo rock/country band tot ze in 2017 de sprong in het diepe ging wagen. Ze was er klaar voor. De solocarrière werd gestart en ze nam de artiesten naam Anna McRose aan. McRose koos ze omdat houdt van tuinieren en de roos een van haar lievelingsbloemen is. Haar eerste solo optreden was in het najaar van 2017 en wat volgde waren optredens tijdens country festivals in Nederland – België en Duitsland. In 2018 werd ze genomineerd als “meest belovende nieuwkomer in de countrymuziek” door DCMA en een jaar later werd ze uitgeroepen tot “runner up”als best female singer van de CME. En in 2020 kreeg ze de “Texas Balladeer Award” Aanleiding voldoende om met goede moed door te gaan en eigen nummers te schrijven en uit te brengen. Het eerste nummer dat wereldwijd nu is uitgebracht is “Something to believe in” . Een nummer welke zeer hartelijk en warm wordt ontvangen door de radiostations en radio programma makers. Het is nog slechts een kwestie van tijd en dit nummer zal op vele radiostations ‘all over the world’ te horen zijn . Dat is de verwachting van de kenners. De muzikale weg die Anna McRose gaat bewandelen zal ze met jullie willen delen en daarvoor is ze actief op facebook. Je kunt haar volgen via www.facebook.com/AnnaMcRose