Zanger / gitarist JOHAN BOUQUET overleden.

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat zanger/gitarist Johan Bouquet op 58-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van corona.

Vijf jaar geleden mocht Hit It! Music zijn laatste single ‘Vrije Jongen’ releasen. Een geweldige plaat van een ras muzikant en een geweldige kerel. De uit Andijk afkomstige zanger maakte begin 2015 een verpletterende indruk tijdens het SBS programma Bloed Zweet & Tranen met zijn indrukwekkende vertolking van het nummer “Ik Hou Van Jou” van Gordon. Johan was een muzikant in hart en nieren en maakte zo ongeveer zijn hele leven muziek. Hij was naast Jacques Kloes o.a. jarenlang gitarist en zanger van de legendarische Dizzy Man’s Band (bekend van hits als “The Opera” en “The Show”). Ook vormde hij samen met Jacques Kloes The Showbusters.

Eind jaren ‘80 behaalde Johan de finale van de destijds immens populaire soundmixshow van Henny Huisman met een vertolking van Simply Red’s “If You Don’t Know Me By Now”.

De samenwerking tussen Johan en Hit It! Music was bijzonder prettig, hopend op een vervolg, wat er helaas niet van gekomen is.