Wilco – Nu loop jij me voorbij

De Doetinchemse volkszanger heeft sinds enkele jaren weer de microfoon opgepakt en laat opnieuw van zich horen met de single “Nu loop jij me voorbij”.

Wilco is geboren en opgegroeid in Doetichem waar hij nog steeds woont. Wilco begon als 18 jarige jongen al met zingen van Nederlandstalige liedjes en trad in die tijd heel veel op. In 2018 maakte hij een comeback nadat hij jaren er tussen uit is geweest waarin hij ook vader werd van een zoon. Nu werkt hij aan een eigen album met coverliedjes maar ook eigen geschreven liedjes deze zijn geschreven door Roy Otters.
In deze moeilijke tijd met vele maatregelen en geen optredens richt Wilco op nieuwe liedjes voor zijn cd album en om zijn repertoire uit te breiden. Hij werkt al enige tijd samen met Roy Otters en ze maken samen vele nieuwe liedjes alle  op maat gemaakt voor zijn unieke stem.

Nu komt Wilco met een nieuwe cover dit nummer is zelf al eens uitgebracht door Jan van Est in 2005, een paar jaar later heeft Jan van Est hem nog eens gelanceerd via een groot label in 2016.
Wilco heeft voor dit nummer gekozen omdat het repertoire van Jan goed bij hem zelf past.

Hij hoopt zoals vele andere artiesten snel weer ergens op te mogen treden en zijn gehele nieuwe album ten gehore mogen brengen.
Voor informatie en/of boekingen kunt u altijd eens een kijkje nemen op zijn website https://www.zangerwilco.nl/ .

Het liedje zelf en bijbehorende videoclip zijn opgenomen in de studio van Anro Productions te Apeldoorn.