VOLGENS WILLIAM KRUIZINGA HOREN ZE BIJ ELKAAR

William Kruizinga komt met zijn nieuwe single “Wij horen bij elkaar” en dat slaat eigenlijk ook wel op zijn carrière en natuurlijk zijn privé situatie.

Dit liedje “Wij horen bij elkaar” is geschreven voor mijn vrouw, want zij is diegene die mij altijd steunt en alles voor mij regelt van artiestenavond tot boekingen en brengt me overal naar toe voor optredens en interviews. Op deze manier wil ik mijn vrouw bedanken voor alles wat ze doet voor mij, haar steun in mijn carrière en mijn leven daarom horen wij bij elkaar.William Kruizinga,afkomstig uit het mooie Venray is een beginnende zanger, hij is sinds 2018 bezig in het artiestenwereldje en heeft een keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Niet omdat hij ontevreden was bij zijn oude producer en studio, maar wilde een andere koers varen en ging op zoek. Ik raakte in contact met Piet ponsen die bood mij hulp en verwees mij naar de Leico Music studio van Peter van Kesteren. We hebben contact gelegden een afspraak volgde. Toen ik daar kwam voelde ik mij gelijk thuis en op mijn gemak en zij snapte mijn wens en mijn muziek.Samen hebben we gewerkt aan een nieuwe muziekstijl en een nieuwe sound,wat helemaal mijn smaak is en bij me past. Hierop zijn we gaan bouwen, ik wilde graag een lied maken voor mijn vrouw en daarvoor heeft Peter van Kesteren en Piet Ponsen een mooie tekst geschreven en Peter van Kesteren de muziek geproduceerd. Zo ontstond dus uit deze nieuwe samenwerking “Wij horen bij elkaar” en hierop komt zeker een vervolg. Maar eerst gaan we 2021 starten met deze nieuwe single.