Release nieuwe single Jurney – Het Duizelt Me

De uit Amsterdam afkomstige zangeres kwam al op jonge leeftijd in aanraking met haar passie voor muziek. Met een muzikant en componist als vader werd haar droom al snel duidelijk.

Met haar muziek wil zij anderen aanmoedigen om hun dromen waar te maken en angsten te overwinnen. Na zelf jarenlang verwijderd geraakt te zijn van haar droom, besloot Jurney haar leven om te gooien en haar muzikale dromen waar te maken. Nu helpt zij anderen het beste uit hun stem te halen als Vocal Coach bij Vocal Center en inspireert zij anderen met haar eigen muziek in de zoektocht naar zichzelf.

Jurney is bekend van haar eerste single ‘In Dat Hart Van Mij’. Dit gevoelige nummer werd geschreven door haar vader Bram Koning en werd maandenlang op de nationale radio gedraaid. Haar nieuwste nummer ‘Het Duizelt Me’ schreef zij tijdens een Singer Songwriter Bootcamp in Spanje. In deze prachtige ballad deelt ze haar verhaal over de zoektocht naar haar gevoel en de continue strijd tussen haar gevoel en verstand.

‘Het Duizelt me’

‘Het duizelt me’ gaat over de strijd tussen gevoel en verstand.Wat wil je écht versus wat is verstandig/veiliger. Over de continue onrust die deze strijd met zich meebrengt. Het duizelt je letterlijk van alle mogelijke antwoorden, maar je komt er niet uit, niet met je verstand. ‘Het duizelt me’ gaat over de zoektocht naar je gevoel, je innerlijke verlangen.

Je weet bewust/rationeel nog niet goed wat je wilt, maar je onderbewuste weet het eigenlijk al. Diep van binnen zitten de antwoorden, maar je hoofd kan er nog niet bij.

Ik heb dit liedje geschreven naar aanleiding van mijn Burn-out. Door continue in actie te zijn en alles met mijn verstand te beredeneren kwam ik er niet meer uit. Ik raakte steeds verder van mijn gevoel en ging steeds verder over mijn grenzen. Ik kampte daardoor met slaapproblemen en paniek aanvallen. Na deze periode ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik mijn leven drastisch omgegooid. Zowel zakelijk als privé.