Pet Raket en John Kanon maken apresski knaller over heel bijzondere Henk

De titel: Henk (de Spermatank) zegt alles over deze knotsgekke Apresskibeuker waarmee ze hun veelzijdigheid weer eens onderstrepen.Het Brabantse partyduo Pet Raket en John Kanon heeft stiekem al een aantal grote feesthits gemaakt!

Vorig jaar scoorden ze samen met BN’er Ria Valk een kneiter van een carnavalshit met “Een chippy een putje en een parretje”.Met dit nummer stonden ze in ongeveer alle hitlijsten en traden o.a. op bij het populaire tv programma 3 uurkes veuraf. Ook waren ze te zien op RTL4 in het programma All Together Now met deze carnavalshit. Vorig jaar kwam ook het 1ealbum uit van het tweetal met al hun hits!Dit jaar komen ze met een gloednieuwe eigen single met de titel; Henk (de Spermatank). Deze titel zegt alles over deze knotsgekke Apresski beuker waarmee ze hun veelzijdigheid maar weer eens onderstrepen. Alle produkties van dit populaire feestduo zijn overigens in de studio van Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer gemaakt waardoor de kwaliteit van hun nummers gegarandeerd hoog is.De nieuwe single van Pet Raket en John Kanon –“Henkde Spermatank” is vanaf januari 2021 verkrijgbaar via alle bekende download-en streaming portals. De clip is vanaf dan ook te zien op het YouTube kanaal van AKMP.