Nieuwe single Frank van Etten – Ik ben een jongen van de straat

Het album “Een jongen van de straat” van Frank van Etten kwam j.l. 27 november uit en werd groots gepresenteerd met een succesvolle live stream vanuit de Ziggo Dome.

Als voorloper van dit album kwam de single “Jij bent mijn zoon” uit die tot de dag van vandaag nog hoog op diverse playlisten en hitlijsten staat.

Ik ben een jongen van de straat.

Afgelopen jaar is Frank een samenwerking aangegaan met De Voordeelmarkt. Om elkaar te helpen in deze lastige tijd waar geen optredens plaats kunnen vinden met volle zalen is er een actie gestart waar er voor de fans toch nog een mogelijkheid is om Frank in levende lijve te ontmoeten! De fans kunnen met deze actie een corona-proof besloten optreden en meet & greet kunnen winnen.

Door de verzwaarde lockdown-maatregelen die 14 december werden aangekondigd zijn de data van de Meet & Greets uitgesteld totdat er meer duidelijkheid is over versoepelingen. De actie daarentegen loopt nog wel steeds door d.m.v. reclamespots en online via de website van De Voordeelmarkt.

Frank van Etten actie | De Voordeelmarkt

Door o.a. de reclamespots voor deze actie zien we dat de streams van ‘Ik ben een jongen van de straat’ flink oplopen en wordt de single opgenomen in diverse populaire Spotify playlisten. Daarnaast ontvangt Frank dagelijks veel positieve reactie op dit nummer.

Om deze reden is er besloten om ‘Ik ben een jongen van de straat’ uit te brengen als single.