Nieuwe single Dominique & Alice raakt velen

Met de nieuwe singel “Als de macht van het dromen” weten Dominique & Alice wederom vele muzikale harten te raken. Het nummer is vanaf 1 januari verkrijgbaar en wordt veelvuldig beluisterd via de streaming sites en eveneens wordt de bijbehorende clip veelvuldig (10 K)  bekeken.

Een schot in de roos mogen we dit  nummer zeker noemen van dit duo.  Een single met een tekst die past bij deze tijd waarin we het moeilijk hebben en iedere steun wel kunnen gebruiken. Dominique & Alice geven je deze steun met deze single. Na het succes van “Deze Kerst” scoren ze dus opnieuw bij de diverse radiostations in Nederland en Vlaanderen. Dominique & Alice zijn blijvertjes want er zijn plannen voor meer. En alles over die plannen lees je als eerste als je vriend wordt van dit duo op facebook en dat kan via  www.facebook.com/Dominiquealice123 . Daarop lees je niet alleen over de plannen maar ook worden de successen die ze hebben met je gedeeld.