Nieuwe single Denny Braaf – Vergeef me

Met een frisse blik en op de toekomst gericht, lanceert Denny Braaf zijn nieuwe single: ‘Vergeef me’.

Fans van het programma Bloed, Zweet en Tranen van SBS6 waren al onder de indruk van Denny Braaf. Met zijn warme stem en charmante uitstraling wist hij tot de halve finale door te dringen. Een succesvol keerpunt in het leven van de sympathieke zanger.

Ruime ervaring

Met zijn ruim 32 jaar ervaring is Denny een “oude rot in het vak”. Naast covers van internationale ballads heeft de zanger een eigen Nederlands repertoire. Met de nummers ‘Heel even’, ‘Als je bij me bent’, ‘Wil dat je gaat’ en ‘Straks heb je spijt’ wist hij zijn trouwe fans al mening keer te raken.

In samenwerking met het nieuwe platenlabel Toekomst Music van White Villa Studio’s is Denny zijn road to succes ingeslagen. Met trots lanceert de 47-jarige zanger nu zijn nieuwe single, geschreven door Bram Koning en Marcel Schimscheimer. De tweede van maar liefst 8 nieuwe singles, die hij verspreidt over 2021 zal gaan uitbrengen.

 Zanger in hart en nieren

Denny Braaf deelt zijn comeback in muziekland het liefst met zijn fans. Hij wil mensen raken met zijn muziek. Hij haalt een enorme voldoening uit zijn publiek, die regelmatig ontroerd raakt bij zijn gezongen teksten.