Marinus Vreeke presenteert Packing my bag als single

72 jaar oud maar reeds op zijn veertiende begonnen te zingen en gitaar te spelen. Op school werd Marinus gepest, en zijn beste vriend was zijn gitaar. Hij werd timmerman, en later leraar. Een laatbloeier op beide fronten dus. Marinus schreef wel altijd al liedjes. Nog in 1993 schreef hij muziek voor een tv serie van Han Peekel.

In 2018 leerde hij producer Peter Wessel kennen en die werkte mee aan zijn project ┬┤Tribute to Clint Eastwood┬┤ Dat zijn twee instrumentale nummers die beide op You Tube te beluisteren zijn Marinus vind Packing my bag de beste song die hij ooit geschreven heeft, een song waar hij echt in gelooft: duidelijke, frisse gitaren, een gitaarsolo, een refrein, en een goed arrangement. Wil je horen hoe iemand van 72 nog steeds fijne frisse popmuziek maakt, luister dan naar Packing my bag. Packing my bag is te vinden op you tube en op alle digitale platformen als Itunes, Spotify etc.