Maak kennis met Inge Augustina

Inge Augustina is een naam die je na één keer horen zal bijblijven. Niet alleen is de naam bijzonder maar ook haar muziek. Het zijn muzikale  parels die het luisteren naar haar muziek zo mooi maken. 

Je voelt aan alles bij het beluisteren van haar liedjes dat zingen het belangrijkste in haar leven is.

Vol passie heeft zij gewerkt aan haar eerste album, dat naar verwachting 26 februari zal verschijnen en de titel “Shadows of the Past” heeft meegekregen. Inge Augustina sleept je mee en laat je volop genieten van de muziek. Het is puur en vol emoties. De eerste muzikale kennismaking is de single IMAGINE. Geniet van het stemgeluid en de muziek van Inge Augustina en laat je omarmen. IMAGINE is vanaf heden te downloaden en te streamen via de daarvoor bestemde portals