Lesley Rosbach – Daila

Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman, in het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan.

Met zijn nieuwe single ‘Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren. Voordat hij ’s avonds zijn ogen sluit, spoken de rijmwoorden vaak nog door zijn hoofd. En dat legt hem geen windeieren. Op Youtube zijn zijn liedjes al tienduizenden keren beluisterd. ,,Ik sta er zelf ook van te kijken”, zegt de zanger over zijn succes. ,,En ik blijf altijd reëel. Natuurlijk is het gaaf om ooit in de ArenA te staan naast de Toppers. Maar de Haarlemse stadsschouwburg vol zingen lijkt me ook prachtig. Zo lang ik mensen maar kan plezieren met mijn muziek.” ,,De filmpjes van fans waarbij je hun kinderen ziet losgaan op je muziek, daar doe je het voor.