“JIJ BETEKENT ALLES VOOR MIJ” IS NIEUWE SINGLE MARY VAN BAAL

In mijn nummer “Jij betekent alles voor mij” laat Mary horen hoe trots ze is op haar man, waar ze al 39 jaar mee samen is, door hem heeft haar leven een hele nieuwe wending gekregen.

Mary; Vandaar dat ik gekozen heb voor deze cover, die zo bij mij past. Dit keer is mijn nummer in 2 talen “Nederlands en Italiaans” de oorspronkelijke titel van dit nummer is “Tornero”. Ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als mij.Mijn man die altijd achter me staat in alles wat ik doe, speelt mee in de videoclip. Hij begrijpt mij als geen ander. Hij laat mijn dromen ontwaken. Voor hem zing ik dan ook dit liedje, maar voor andere zal het ook wel herkenbaar zijn het om zoveel van iemand te houden. Aldus Mary van Baal.Mary van Baal uit het mooie Rheden verwerkt haar verleden en heden in haar muziek. Op mijn levenspad heb ik al veel dingen meegemaakt, mooie momenten maar ook veel verdriet, zo ben ik afgestaan bij mijn geboorte en ben ik grootgebracht in een pleeggezin, waar niet altijd alles even soepel liep. Ik ben dus niet opgevoed door mijn biologisch ouders, aldus Mary van Baal Het nummerI Santo California komt van oorsprong uit 1974 en is gezongen door de Italiaanse zanger Torneró. Dit nummer is later vertolkt door de Belgische zanger Frank Galan. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die het mede mogelijk hebben gemaakt dit nummer tot een mooi productie te maken.