Janneke de Roo terug van nooit weggeweest

We hebben een tijdje niets van haar gehoord maar ze terug van nooit weggeweest. Janneke de Roo heeft de microfoon weer uit de kast gehaald en de weg naar haar  ‘oefen’ studio weer gevonden  om een ieder binnenkort te verrassen met een nieuwe single.

De voor haar bekende studio van Kees Tel is the place to be waar de single wordt opgenomen. Kees heeft een geweldige muziek (oefen) band gemaakt waarmee Janneke de Roo dagelijks in haar eigen studio te horen is. Binnenkort gaat ze de studio in om de nummers op te nemen en schrijf het alvast maar in de agenda op 14 februari zal na geruime tijd er weer een single van Janneke de Roo verschijnen. Naast een single zal er ook een clip worden gemaakt door haar vaste clip maker  Robert Vegt welke ook vanaf 14 februari te zien zal zijn bij de clipzenders. Janneke de Roo heeft voor 2021 het voornemen om niet meer terug te kijken maar alleen vooruit. Als je echt niets wil missen van de voorpret naar de nieuwe single sluit je dan aan bij de facebook vrienden op www.facebook.com/groups/233510438296042