“Hou older ik wor ”   nieuwe single Freddy de Bruin

Freddy de Bruin geboren in Stadskanaal en nu al weer enige tijd woonachtig in Nieuw Buinen. En al is het niet zijn eerste kennismaking met een opname studio wel is het “Hou older ik wor” de eerste single die is uitgebracht.

Vroeger met zijn band Passe Partout heeft hij wel mogen proeven aan het opnemen van een een album en het eind resultaat ervan ligt bij Freddy is de kast. Wie weet ……. ooit nog eens.
“Hou older ik wor” is de eerste single die verschijnt in het Veenkoloniaals en het ligt in de lijn om een aantal nummers op te nemen en zo een album ervan uit te brengen. “Hou older ik wor”  is  beschikbaar als download en via de streaming sites. En om een spreekwoord te hanteren welke Freddy gebruikt “Hou older ik wor” des te meer ideeën ik krijg dus wil je op de hoogte blijven wordt dan een facebook  vriend.