Geen Carnaval maar Coronaval

Toni Euroni heeft een nieuwe carnavalshit ‘Coronaval’ voor het jaar 2021 uitgebracht, alles is nu even anders want Carnaval 2021 vier je thuis!

Het Carnavalsseizoen van 2021 zal er anders gaan uitzien dan voorheen. Ondanks dat de kroegen en feestlocaties voorlopig nog gesloten blijven en de optochten ook helaas niet door kunnen gaan dit jaar moeten we toch proberen positief te blijven en het beste ervan maken.
Deze nieuwe single Coronaval van Toni Euroni geeft een beetje vrolijkheid in deze pandemie, waarin hij op ludieke wijze inhaakt op de Covid19 maatregelen die momenteel deel uit maken in ons dagelijks leven. In plaats van Carnaval vieren we Coronaval!
De opname, productie en de bijbehorende videoclip van ‘Coronaval’ werd volledig in eigen beheer gemaakt en is dus 100% Coronaproef zonder enig risico van besmetting door het virus.
Wat er ook gebeuren zal, we vieren altijd Carnaval!
https://www.youtube.com/watch?v=GevN2YH9ihU