Eddy Zoey brengt nieuwe single uit, met PRXX: “Life is Good”!

Maak je leventje niet zo ingewikkeld… Volgens National Geographic, kunnen wij mensjes op dit moment zo’n 13,5 miljard lichtjaar ver ’t heelal inkijken. Dit betekent; het licht dat vanaf die denkbeeldige rand van het heelal nu bij ons terecht komt, zo’n 13,5 miljard lichtjaar geleden is verzonden.

En die afstand is zeker nog niet eens de eindgrens van de reikwijdte van het heelal. We zijn zó nietig, daar kunnen we met onze kop niet eens bij. Dus; doe effe niet zo moeilijk over al die zogenaamde belangrijke zaken, en geniet wat meer van ’t leven. Zeker als jij ervan overtuigd bent dat ’t juist jou altijd allemaal maar tegenzit. Relativeer en besef dat ’t gaat om ’t liefhebben van je naasten en om de liefde die je van hen ontvangt. Als je overlijdt, zal die wel vaker genoemde laatste film die zich voor je ogen afspeelt, niet gaan over je vette auto, je dikke bankrekening, of je glansrijke carrière die je denkt te hebben. Nope. Die film, zal gaan over de liefde van en voor je naasten.
Dus, als ik jou was, zou ik er een lange en geweldig mooie film van maken. Leef voor de liefde, en zie in, dat ’t leven prachtig is! Life is good!
PRXX – “Life Is Good”, komt uit op M.A.R.S. Worldwide en is beschikbaar via alle bekende streamingplatformen.