DENNIS HENDRIKS  –  AS CORONA VEURBIJ IS

Wanneer je als muzikant al enige tijd noodgedwongen thuis zit zonder optredens kun je blijven piekeren over wat niet kan, of al je creativiteit stoppen in wat wel kan! Dennis Hendriks, bekend als drummer van Mooi Wark, koos voor het laatste.

 

De beschikbare vrijgekomen tijd was een uitgelezen kans om te werken aan een soloproject! We denken in deze tijd regelmatig aan iets wat we graag zouden doen als deze Corona-tijd achter ons ligt. Met het nummer ‘As corona veurbij is’ laat Dennis aan ons allemaal weten wat hij het liefst zou doen als het weer kan. En wie kijkt er nou niet naar uit om weer eens een biertje te drinken in een tent of kroeg, of op stap te gaan met vrienden en vriendinnen! Wanneer het zover is , dan gaat het vast weer volledig als van ouds en zal het bier rijkelijk vloeien in menig kroeg, tent of zaal!

Een kleine opsteker, in een voor iedereen lastige tijd! Dit nummer is opgenomen, gemixt en gemasterd bij Studio-Leegte.nl in Kloosterburen.

Stay safe en blijf vooral gezond!