De Vrienden van Amstel Livestream

Zaterdag 16 januari kun je thuis genieten van De Vrienden van Amstel Livestream. In een gloednieuwe twee uur durende show, zorgen diverse artiesten voor een vertrouwde vriendenavond, live vanuit de Ahoy. En de toegang is helemaal gratis.

 

Wat is De Vrienden van Amstel Livestream?
Omdat de fysieke shows van De Vrienden van Amstel LIVE 2021 deze maand niet plaats kunnen vinden willen we samen met de artiesten tóch iets leuks doen. Juist omdat we in deze tijd vrienden blijven, en er voor elkaar zijn. Zaterdag 16 januari geniet je thuis van een twee uur durende show die live wordt gestreamd vanuit Rotterdam Ahoy. Het is een gloednieuwe show, vol nieuwe duetten in een speciaal 1.5 meter decor. Je bekijkt de stream vanaf je smartphone, tablet, computer of smart-tv.

Wanneer is de stream?
We beginnen zaterdag 16 januari om 19.30 uur met een speciale uitzending van de Coen & Sander Show als voorprogramma. De show zelf start om 20.15 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Welke artiesten treden er op?
Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Rolf Sanchez, Nick & Simon, Typhoon, Diggy Dex, Suzan & Freek, VanVelzen, Dinand, Maan, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Paul de Leeuw en Jochem Myjer zullen zorgen voor een vertrouwde vrienden avond, live vanuit Ahoy.

Hoe krijg ik toegang tot de stream?
Toegang tot de livestream kan worden verkregen door vooraf gratis een kaart te bestellen via http://vval.paylogic.com/stream. Vanuit de bevestigingsmail en de e-ticket die je via Paylogic ontvangt kun je doorklikken naar de stream.

Hoeveel kost een kaartje voor de stream?
Er zijn geen kosten verbonden aan het bestellen van een kaart, toegang tot de stream is helemaal gratis!

Kan ik ook reageren tijdens de stream?
Deel foto’s of filmpjes tijdens de stream altijd met #VVALS en @vriendenvanamstel zodat wij mee kunnen genieten van de sfeer bij jou thuis. Wil je een reactie achterlaten? Doe dit tijdens de show onder onze social media posts op Facebook en Instagram.

Wat heb ik nodig om de livestream te bekijken?
1. Een gratis kaart die je kunt bestellen via http://vval.paylogic.com/stream. Vanuit de bevestigingsmail en de e-ticket die je via Paylogic na het afronden van je bestelling ontvangt kun je doorklikken naar de stream.