ZUS  – Omdat je mij toch gek maakt.

Na het “Holland ’s Got Talent” avontuur van ZUS waar het team veel van geleerd heeft, gingen de dames op advies van Angela Groothuizen verder aan de slag om hun zangtechniek te verbeteren.

Hans Aalbers maakte samen met Arjan Venneman dit aanstekelijke en catchy nummer als opvolger van Shalala en heeft het nummer weer duidelijk een eigen ZUS sound gegeven! De unieke clip werd gemaakt door Redgell Media. De opnames vonden een aantal maanden geleden plaats in “Het Nieuwe Kader” in Arnhem, een van de grootste green screen studio’s van Nederland. Hierdoor werd het mogelijk om alle dames in één keer in beeld te nemen en in diverse settings te plaatsen. Ook dit keer werd de hulp in geroepen van de danseressen Lisa, Myrthe, Nienke, Senna en choreografe Carmen van Drenth.