Zanger Maico maakt nieuwe stappen in 2021.

De Enschedese Twentse populaire zanger maakt op dit moment al veel stappen, ondanks de Corona tijd heeft Maico dit jaar goed gescoord met de single’s Wanneer Dans Je Eens Met Mij en We Doen Nog Een Drankje en veel optredens mogen doen bij radio/tv.

Zijn muziek carrière gaat lekker! afgelopen week was Maico nog te gast bij NPO 3FM Serious Request hier heeft hij leuke interviews mogen doen. Binnenkort staat er ook in het nieuwe jaar 2021 veel dingen op de planning hopelijk ook weer wat meer optredens in het land als de coronavirus het toe laat. En natuurlijk staat de nieuwe single op de planning ook denkt de zanger aan een eigen album en theater concert genoeg om naar uit te kijken in het nieuwe jaar! Dat 2021 een muzikaal jaar moet worden is een feit! Ook is Maico nog te zien in januari in het rtl4 programma dit is Holland een programma met verhalen en passie’s van ondernemend Nederland. We houden deze zanger in de gaten!