Zanger Maico genomineerd bij TwenteFm

Twente FM presenteert: De Onmeunige 777! Het radiostation sluit een bijzonder jaar op bijzondere wijze af met jouw favoriete tracks in één lange lijst. 

Een van de genomineerde artiesten uit Twente in deze lijst is de Enschedese zanger Maico (25) die momenteel hard aan de weg timmert met zijn zangcarrière en die dit afgelopen jaar zijn single ‘We Doen Nog Een Drankje in juli heeft uitgebracht staat ook in de lijst samen met meerdere eigen nummers je kunt op Maico stemmen via de website www.twentefm.nl wat zou het leuk zijn als Enschede een stem wil doen! De lijst wordt uitgezonden tussen 28 en 31 december op de radio.

De komende week zal er ook nog een tv interview te zien zijn over Maico op Twente Tv in het gloednieuwe muzikale webserie over artiesten in Twente: ‘Twente FM luustert met’. Iedere aflevering huist een andere muziekgenre en een nieuwe artiest. We vragen naar de muziek die ze maken, maar ook naar de verhalen achter de muziek binnenkort te zien bij Twente Tv.