Vrouw Dennie Christian overleden.

Roswitha Althoff, echtgenote van Dennie Christian, is overleden.

Dennie laat weten;

Vrijdag j.l. heb ik afscheid moeten nemen van mijn grote liefde, mijn lieve echtgenote, de lieve moeder van onze kinderen, de trotse oma van onze kleinkinderen. Roswitha was al geruime tijd ernstig ziek. De afgelopen maanden leefden we tussen hoop en vrees. De niet aflatende liefdevolle aandacht van haar behandelend artsen heeft helaas niet mogen baten.
Wij hebben deze moeilijke periode niet met jullie gedeeld. Daarvoor was het te zwaar. En natuurlijk hoopten we al die tijd op een betere afloop.
45 Jaar waren we samen en ooit zullen we weer samen zijn.
Ik krijg nu veel steun van mijn kinderen Romina en Aljoscha.
We zullen in familiekring afscheid nemen in het vertrouwen dat de beslotenheid wordt gerespecteerd.

 

De Sterrenparade wenst Dennie, hun kinderen Romina, Aljoscha en alle andere familieleden veel sterkte toe met dit enorm grote verlies.