Verzorgingshuizen Urk en Noordoostpolder krijgen Kerstcd`s van Geke

Afgelopen zaterdag bracht Geke van der Sloot, samen met leerlingen van Geke`s Tiental en De Zonnepitten, de nieuwe KerstCD “Een bijzondere Kerst”  naar Verzorginshuizen in Urk en  Emmeloord, samen met een zak knuffels voor de bewoners.

Op Urk gaf de jongste leerling Emmally Cretier haar CD en knuffel weg aan haar oud-oma die ze daar tegenkwam en bij Talma-Hof in Emmeloord werd door 2 verzorgers de CD`s en knuffels buiten in ontvangst genomen. Deze actie werd zeer gewaardeerd. Ook wordt in de Verzorgingshuizen de Jerusalema Challenge Urk bekeken die nu net op het You Tube kanaal van Geke van der Sloot/ Geke`s Tiental te zien is en ook op de facebookpagina van de Urker burgemeester Cees van den Bos. Die schrijft erbij: Hij is er: de Jerusalema Challenge van Urk! Een lied dat inmiddels uitgegroeid is tot het troostlied van zorgmedewerkers wereldwijd. In deze corona-tijden vaak gehoord en uitgevoerd. Nu dus ook op Urk- door Urk! Mede door Geke`s Tiental. De video is gemaakt door Andre van der Weide van het Noorderlichtproject in samenwerking met Geke van der Sloot, Elly Zuiderveld en Willeke Brouwer.