TIM JOHNSON ’t Is moeilijk bescheiden te blijven’

Tim Johnson is al jaren actief als allround DJ/Zanger en reist stad en land af om het publiek te entertainen. Dat Tim van alle markten thuis is, blijkt wel uit zijn enorme waslijst aan plekken die hij heeft aangedaan.

Bij Gerry’s Inn in het Oostenrijkse Westendorf is hij al vele jaren een vaste verschijning. Ook voor presentatieklussen wordt Tim regelmatig benaderd.
In 2019 verscheen zijn debuutsingle ‘Wat jij met me doet’ op het Storm Records label van Bert Schenau. De feestelijke opvolger ’t Is moeilijk bescheiden te blijven’ is een parodie op één van de meest besproken zangers van dit moment. ‘Zoals de titel al verklapt, gaat het nummer en de bijbehorende clip over een zanger die, om het zacht uit te drukken, totaal geen gebrek aan zelfvertrouwen heeft’, aldus Tim.