SIEB TE HENNEPE ZINGT DAT HIJ MET KERST BIJ JOU WIL ZIJN

Sieb te Hennepe de zanger uit Winterswijk komt met een prachtige Kerst single geschreven en geproduceerd door zijn vader Frank te Hennepe met als titel “Ik wil met kerst bij jou zijn” .Een tekst waarin velen zich zullen herkennen met kerstmis.

Want natuurlijk zijn er veel gezinnen en geliefden die elkaar missen met deze dagen, zeker nu in deze Corona tijd.Kerst is voor Sieb te Hennepe niet alleen maar een paar dagen, maar is daar een paar weken mee bezig, overigens houd deze jonge zanger van dit jaargetijde als er dan sneeuw ligt is hij helemaal in zijn nopjes.Sieb te Hennepe komt uit een muzikaal geslacht, als jongste zoon van Frank, zanger/entertainer en producer bij zijn FH-Produkties raakte hij al jong besmet met het muziekvirus en zingt al vanaf zijn vierde. Op mijn twaalfde ben ik echt gaan zingen met optredens voor familie-en schoolfeestjes en partijen.”Nu ben ik ruim20jaar en heb ikal meerdere singles uitgebracht.Met deze single “Ik wil met kerst bij jou zijn” wil ik alle fans en radiozenders en Dj’s hele fijne kerstdagen wensen en een mooi gezond en zeker muzikaal 2021 wensen

.Sieb te Hennepe