Samenwerking Edwin van Hoevelaak & René Le Blanc stopt .

René Le Blanc tekende een paar weken geleden zijn platencontract bij Edwin van Hoevelaak , maar aan deze samenwerken is per direct een einde gekomen.

Dit laat Edwin weten middels een persbericht. “Edwin van Hoevelaak heeft vandaag de samenwerking met René Le Blanc verbroken. De succesvolle producer schreef voor de zanger zijn grootste hit If I tell you that I love you, maar ze gaan vanaf nu ieder hun eigen weg”, valt er te lezen.

Edwin, van grote namen als André Hazes, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Thomas Berge, Gerard Joling, Nick & Simon en vele anderen,  heeft besloten om zich te richten op de artiesten met wie hij al jaren samenwerkt. “Ik heb voor René de single If I tell you that I love you geschreven,” laat Edwin weten in het persbericht. “Dit nummer is speciaal voor het televisieprogramma Ik geloof in mij gemaakt en is een hit geworden. Dat gun ik René van harte, maar omdat René bij een andere partij heeft getekend ga ik mij vanaf nu weer focussen op de artiesten waar ik al jaren mee werk. Ik wens René uiteraard veel succes met zijn verdere carrière.”, aldus Edwin.