RENE KOOIJ IS ZEKER NIET ALLEEN MET KERST!!

René Kooij is een Purmerendse zanger/entertainer en tevens DJ in hart en nieren. Na een veelbewogen jaar m.b.t. Corona ligt het leven van heel veel mensen helemaal op zijn kop en overhoop.

Toch heeft dit jaar mij wel aangezet om juist nu de draad weer op te pikken en mooie stukken te gaan zingen en op te nemen. In juli 2020 kwam mij nummer waarvan ik zelf de tekst had geschreven uit getiteld ”De Liefste Ma”Hierna wilde ik graag ook de andere kant van René Kooij laten zien en zo kwam in oktober dit jaar”Hij weet het allemaal weer zo goed” uiten wat een geweldige reacties.Om niet stil te gaan zitten en de trein verder te laten rijden,heeft mijn vaste tekstschrijver R.Portegies voor mij eveneens een schitterend eigen Kerstnummer gemaakt. Mijn eigen Kerstnummer is een feit met de schitterende titel “Met kerst hoef je niet alleen te zijn” Een nummer wat omvangen is met liefde, emotie, warm en menselijk,dit is dan ook juist waarvoor we het hebben gedaan. Ik denk dat de mensen het Corona jaar zat zijn en zitten allemaal te wachten op wat gezelligheid, warmte en samenzijn en dan wil je met kerst niet alleen zijn.Natuurlijk maak ik ook graag gebruik,om u als zender en alle luisteraars hele fijne warme en gezellige feestdagen toe te wensen en alvast een gezond en muzikaal 2021Deze single word onder het label van CD Hamster Music uitgebracht.