Patrick Moreno “JOUW WONDERMOOIE LACH “

Het verhaal van Patrick Moreno begint in 1989 met een deelname aan het populaire tv-programma Soundmix Show. Dezelfde editie die later het begin van het succesverhaal van Helmut Lotti bleek te zijn.

Hij werd geselecteerd voor de tv-shows, maar miste nipt een finaleplaats. Hij kon echter contacten leggen met een bescheiden platencontract als klap op de vuurpijl. De drie singles brachten hem op nationale radio en tv, uiteraard gekoppeld aan live-optredens. Het nummer ‘Geef me nog een kans‘ werd speciaal voor hem geschreven en gecomponeerd door Marijn De Valck. Het nastreven van een echte doorbraak vergde teveel tijd in combinatie met de beroepsbezigheden waardoor Moreno besloot zijn muzikale bezigheden voor onbepaalde tijd stil te leggen.

Vandaag…. 

Dat muzikaal bloed kruipt waar het niet gaan kan is niet echt een verrassing. De muze heeft hem na meer dan 25 jaar weer volledig te pakken. De grote droom van een muzikale carrière is echter geen prioriteit meer. Patrick Moreno wil zich vooral richten tot het podium en het entertainen van een publiek. De full-cd Altijd wel geweten werd in eigen beheer uitgebracht in een oplage van 300 stuks. Een soort van visitekaartje voor organisatoren. Een 50-tal optredens én de nood aan een tweede persing van de cd maakte van 2017 een succesjaar voor Patrick.

Patrick Moreno brengt een nieuwe single uit “wat is het leven mooi” deze word Super goed opgenomen in de Play listen van vele FM Radio’s en bij de vrienden van de Internet Radio ‘s .Dus beslist hij een Nummer te schrijven en deze uit te brengen als opvolger !!

De Titel “ JOUW WONDERMOOIE LACH “ . Op aanraden van R.S.Muziek gaat hij opnemen in de Studio van J.P.Kerkhofs ( Artsound Studio )

4 december is de Relaise datum van de Nieuwe Single van Patrick Moreno “JOUW WONDERMOOIE LACH “