“Laat het weer gewoon Kerst zijn” van zangeres Miranda Melger

De kerst staat voor de deur en de kerstdagen zullen anders zijn dan voorgaande jaren. Het is niet vanzelfsprekend dat we weer kunnen tafelen met familie en vrienden. Maar er zijn wel andere mogelijkheden om de kerstdagen gezellig te maken en daar hoort ook mooie muziek bij. “Laat het weer gewoon Kerst zijn” is de nieuwe kerstsingle van Miranda Melger.

We zullen de kerst van 2020 op een hele andere manier beleven en we hopen dat de kerst volgend jaar weer als vanouds gevierd kan worden. “Laat het weer gewoon Kerst zijn” is geschreven door Miranda omdat kerst het warme gevoel geeft met familie en vrienden om je heen.

“Geboren in een muzikaal gezin en op 17-jarige leeftijd werd Miranda leadzangeres van de familieband, waarmee zij professionele optredens verzorgde op vele bedrijfsfeesten en evenementen in binnen- en buitenland. In de loop der jaren bleek dat Miranda niet voor één muzikaal gat te vangen was. Na 15 jaar begon zij met het ontwikkelen van ludieke one-womanshows. Haar talent om op komische wijze karakters neer te zetten, in combinatie met zang, bleek een succesformule. Miranda is sterk in het vertolken van situaties in interactie met publiek. Naast het optreden schrijft Miranda in al die jaren haar liedjes zelf, liedjes met Nederlandse teksten.