JIMMY-D FEAT JACQUELINE STOK KOMEN MET “IN LOVE

”Het nummer “In Love”is de voorloper op het album ‘Verbazen’ en is een kerstcadeautje voor u allemaal van Jimmy-D.

Het is een super gaaf nummer geworden,en de vocals zijn gezongen door zangeres Jacqueline Stok. Zoals gezegd mijn album komt eraan, medio Juni 2021 zal deze uitkomen en dit nummer komt dan ook op dat album te staan.Na het succes van “Summer vibes” samen met Janey Rowen & Peter van der Plas kwam ik in de coronatijd op het idee om mijn album af te maken Ik heb ruim 3 jaar aan dit album gewerkt en is mijn album bijna af. Met dit album reist u straks rond de wereld want op mijn album heb ik een samenwerkingen met Janey Rowen, Peter van der Plas, Melissa Peters, Jewels from the USA, Jimmy Lorje, Jacqueline Stok, Vinrock, Denise Fonnville en nog veel. Een album die er zeker mag zijn en waar ik trots op ben. Maar nu eerst genieten van dit voorproefje “In Love”Aldus een trotse Jimmy-D